Forum Gildii Ramole
Gość
Siemanko,
1. Swój nick
Contra Omnes
2. Lvl
50
3. Jak długo grasz w Boi?
2 dni :)
4. Ile godzin dziennie grasz w Boi?
Ile mogę 2-4-6-10h
5. Build
Pracuję na tym dopiero 2 dni, więc jak narazie bez rewelacji :P
6. Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć?
Lepiej jest walczyć razem, niż w pojedynkę
7.Akceptuje statut oraz zasady gildii tj. Obowiązek robienia 100 Questów Gildiowych oraz akceptuję zakaz stosowania wulgaryzmów na Guild Chat
, zrozumiałem iż za złamanie powyższych zasad grozi wydaleniem z Gildii
Akceptuję :)
Mimo iż mam 50 poziom liczę na pozytywną odpowiedź gram dopiero 2 dni i wymagany poziom wstąpienia do gildi nadrobię w 2 dni :) Pozdrawiam.
SIEMA =)
1 moj nick - Gaeleon
2 lvl 68
3 gram jakies 2 tygodnie
4 dzisiaj przesiedzialem cala noc ale tak 3-5 godzin dziennie
5 xp-7 , dodge-2 , bonebite-7 , lunge-2 ,blind-2 , trap-3 , obfuscate-1 , grim visage-2 , tusk strike-3 , arrow blade-6, martial training-7 , dark torrent-1.
6 wiecej sie dzieje jak jest nas wiecej
7 questy niema sprawy tylko z tym polskim bedzie gorzej =)
POZDRO
Nowy
Czesc
1. Lord_of_PainPL
2. 59 lvl ale szybko rosnie
3. 2 tygodni
4. 3 - 10h
5. Bonebite 5, Blades of Doom 3, Martial Training 9, Tusk Strike 3, cała reszta 1
6. Bo przyjemniej sie gra jak sie ma towarzystwo mozna pogadac i pomagac sobie nawzajem
7. Akceptuje statut oraz zasady gildii tj. Obowiązek robienia 100 Questów Gildiowych oraz akceptuję zakaz stosowania wulgaryzmów na Guild Chat , zrozumiałem iż za złamanie powyższych zasad grozi wydaleniem z Gildii.
Ad. 7. Z tym pontem nie ma najmniejszego problemu
Wiem ze brakuje mi te pare lvl do 65 ale gwarantuje nadgonic to szybciutko, mam nadzieje ze zostane przyjęty :)
Pozdrawiam
1. MichalinaPL
2. 82
3. 1,5 miesiąca
4. 2-5h
5. all skill max do tego lvla
6. żeby pomagać w rozwijaniu się Guild i pomaganiu mniejszym lvlom
7. 7. nie mam z tym problemow
Poprosił bym na whisper w grze w celu dogadania się co do niektórych rzeczy lub o kontakt na gg 31676806
Pozdrawiam ekipę z Romole
Nowy
1. ShiNoItami
2. 66 lvl
3. Zacząłem w poprzednie wakacje lecz miałem półroczną przerwę, grać znowu zacząłem 6 dni temu.
4. 3h ja się muszę uczyć, 5-7h ja nie uczę się.
5. War Roar 10, Bash 9, Exp 8, Sever 10. Lunar Slash 10, Fury 8, Reap 9, Terminal Velocity 7, Bloodlust 7
6. Po pierwsze: uważam was za najlepszą polską gildię. Po drugie: lubię współpracować i grać w grupie. Po trzecie: Chcę rozwijać moją postać.
7. Akceptuje statut oraz zasady gildii tj. Obowiązek robienia 100 Questów Gildiowych oraz akceptuję zakaz stosowania wulgaryzmów na Guild Chat , zrozumiałem iż za złamanie powyższych zasad grozi wydaleniem z Gildii.
PoZdRo dla ekipy Ramole